Her er obligatorisk Hosting og Support for vår standard NySalgsPortal. Pakken består av fire deler og blir tilgjengelig fra vår selger etter at Hostingpakken er bestilt. Denne pakken inkluderer WooCommerce Nettbutikk.

Vår NySalgsPortal integrert med WooCommerce er bygget for at våre kunder skal kunne bedre tiltrekke seg nye kunder til WooCommerse og sin egne plattformer! (Den kan også utvikles i Joomla og OpenCart for samme pris.)

NSP Butikk Hosting: NySalgsPortal med Nettbutikk

Dette sikrer at kundene kan hoste vår sikrede og optimaliserte WordPress med Nettbutikken WooCommerce nettsted, som vi har designet for at kundene skal kunne øke deres egne nye kunder til Nettbutikken og til deres eksisterende nettsted.
Kostnaden er et månedlig abonnement og inkluderer både produksjons- og testmiljø. Årsaken til at vi har dette, er å sikre at vi har kontrollerte prosesser for kodeendringer, og fullt kontrollerte miljøer mellom utvikling og produksjon. (Dette må derfor bestilles før en utvikling kan starte.)

NSP Butikk Support: NySalgsPortal med Nettbutikk

For kunder som har kjøpt en utviklingsløsning fra oss, må de også bestille denne vedlikeholds- og supportavtalen til 15% av den totale utviklingskostnaden. Dette inkluderer Støtte for produksjons- og testmiljøet for den utviklede løsningen, der kundene får prioritert støtte i henhold til vår SLA - servicenivåavtale, og hvor vi allerede vedlikeholder den hostede infrastruktur og sikkerhetsoppdateringer for disse miljøene. 15% deles inn i et månedlig abonnement som betales hver måned.

Powered by WHMCompleteSolution