Her er obligatorisk Hosting og Support for vår standard NySalgsPortal. Pakken består av fire deler og blir tilgjengelig fra vår selger etter at Hostingpakken er bestilt.

Vår NySalgsPortal er bygget for at våre kunder skal kunne bedre tiltrekke seg nye kunder til sin egne plattformer! (Den kan også utvikles i Joomla for samme pris.)

NSP-00: Wordpress - Hosting for our NewSalesPortal

Dette sikrer at kundene kan hoste vår sikrede og optimaliserte WordPress nettsted, som vi har designet for at kundene skal kunne øke deres egne nye kunder til deres eksisterende nettsted.
Kostnaden er et månedlig abonnement og inkluderer både produksjons- og testmiljø. Årsaken til at vi har dette, er å sikre at vi har kontrollerte prosesser for kodeendringer, og fullt kontrollerte miljøer mellom utvikling og produksjon. (Dette må derfor bestilles før en utvikling kan starte.)

NSP Support: (Inkluderer Vedlikehold og SLA)

For kunder som har kjøpt en utviklingsløsning fra oss, må de også bestille denne vedlikeholds- og supportavtalen til 15% av den totale utviklingskostnaden. Dette inkluderer Støtte for produksjons- og testmiljøet for den utviklede løsningen, der kundene får prioritert støtte i henhold til vår SLA - servicenivåavtale, og hvor vi allerede vedlikeholder den hostede infrastruktur og sikkerhetsoppdateringer for disse miljøene. 15% deles inn i et månedlig abonnement som betales hver måned.

Powered by WHMCompleteSolution